butikslokaler-jylland.dk: Butik i Frederikshavn

Butik i Frederikshavn

Om Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning.

Virksomhed i Frederikshavn

Frederikshavns erhvervsliv har traditionelt set været præget af havnen, men byen har igennem de seneste årtier bevæget sig mod at være en moderne handelsby. På grund af sin placering er der især mange norske og svenske turister i byen, mens Frederikshavn samtidig har et stort opland, der sørger for en solid kundebase året rundt.

 

Værd at besøge i Frederikshavn

- Frederikshavn Kunstmuseum

- Bangsbo Botanisk Have

- Nordjyllands Kystmuseum

- The Reef Resort

- Frederikshavn Kirke

Frederikshavns geografi

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.Links om Frederikshavn

Om Frederikshavn på Wikipedia

Link til Frederikshavn Kommune

Kort over Frederikshavn

Erhvervshus Nord Erhvervslokaler i Frederikshavn

Søg erhvervslokaler i Frederikshavn

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.

Mere i denne kategori: « Ringsted Hjørring »